Kirsikkapuun istutus Turun VPK:n talolla

KirsikkapuuTurun Ympäristö 2013 -kilpailussa jaettiin joitain vuosia sitten rakennetun ympäristön kohteiden sarjassa kaksi ensimmäistä palkintoa. Toisen niistä sai Toispual jokke -yhdistyksen esittämä kokonaisuus, johon kuuluivat Turun VPK:n talon Turkkilainen huone ja Juhlasalin katon peitetyt maalaukset.

Palkinnoksi saimme Turun Kaupungin lahjoittaman kirsikkapuun taimen, joka istutettiin 19.4 Turun VPK:n pihalle.

Istutuksen suorittivat Turun VPK:n hallituksen puheenjohtaja Kari Suominen, Toispual Jokke -yhdistyksen varapuheenjohtaja Jouni Riekki, Turun kaupungin ylläpitopäällikkö Mari Helin sekä Turun VPK:n palokuntanuoret. VPK:n puhallinorkesterin torvikvintetti vastasi tilaisuuden musiikista.

Kirsikkapuun istuttajat

Asiasanat: