Turun VPK:n jäsenille ja työntekijöille annetut mitalit jaettiin

Turun VPK:n talossa 10.2. järjestetyssä juhlallisessa tilaisuudessa jaettiin tasavallan presidentin Turun VPK:n jäsenille ja työntekijöille antamat Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien kunniamerkit. Ritarikuntien sääntöjen mukaan mitaleja annetaan isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille tunnustukseksi huomattavista siviili- ja sotilasansioista. Mitalien ensisijaisena antamisperusteena on henkilön henkilökohtaiset ansiot, joiden tulee olla keskitason yläpuolella, ja jotka asianomainen on osoittanut omalla ammattitaidollaan tai huomattavissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Edellytyksenä on lisäksi hyvämaineisuus.
Arvokkaimman Turun VPK:lle annetuista mitaleista, Suomen Leijonan ritarimerkin sai VPK:n pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja Kari Suominen. Muita mitalin saajia olivat hallituksen varapuheenjohtaja, Petri Aalto (Suomen Leijonan ansioristi), hallituksen jäsen Kari Lehtonen, rahastonhoitaja Heikki Rihko, toimistosihteeri Irmeli Peltonen ja Turun VPK:n talon markkinointipäällikkö Jukka Helttula (Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein) ja VPK:n jäsen Matti Heino (Suomen Valkoisen Ruusun mitali). Kunniamerkit jakoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö, SPEK ry:n palokuntajohtaja Petri Jaatinen ja Turun VPK:n päällikkö Petri Haanpää.
Tilaisuudessa jaettiin myös Turun Vapaaehtoinen Palokunta ry:n arvokkain kunniamerkki, palokunnan perustajan Erik Julinin nimeä kantava kultainen ansiomitali. Se myönnettiin pelastusylijohtaja Kimmo Kohvakalle.

Yhteystiedot

Turun Vapaaehtoinen Palokunta ry
Osoite: Eskelinkatu 5, 20100 TURKU
Postiosoite: PL 153, 20101 TURKU

Puh. (02) 233 5112

Tietosuoja- ja evästekäytäntömme

Juhla- ja tapahtumapalvelut

Tapahtumakoordinaattori Hanna-Kaisa Jalasjoki

Puh. (02) 279 4113

etunimi.sukunimi(ät)turunvpk.fi

Toimisto

Toimistosihteeri Irmeli Peltonen

Puhelin: (02) 233 5112

Toimisto avoinna arkisin klo 8:00 - 15:30