VPK:n puhallinorkesterin kahvikonsertissa tullaan kuulemaan Juha Ketolan upeita laulu- ja trumpettitulkintoja Mauno Kuusiston, Olavi Virran ja Ossi Runteen tunnetuiksi tekemistä sävelmistä Turun VPK:n puhallinorkesterin säestämänä. Orkesteria johtaa kapellimestari Reijo Borman.

Juha Ketola toimii musiikkikomentajakapteenin virassa Laivaston soittokunnan päällikkökapellimestarina. Hän opiskeli kapellimestariksi Sotilasmusiikkikoulussa Lahdessa sekä Sibelius-Akatemiassa 1998-2000. Opettajina olivat Kalervo Kulmala, Pertti Pekkanen ja Atso Almila.

Kapellimestarin työnsä ohessa Ketola on aktiivisesti toiminut eri kokoonpanoissa sekä trumpetistina että laulajana. Tuttuja esiintymisfoorumeja ovat olleet lukuisat eri musikaaliproduktiot mm. Åbo Svenska Teaternissa ja Turun kaupunginteatterissa sekä monet isot festivaalitapahtumat ympäri Suomea.

Konsertin kesto noin kaksi tuntia. Konsertin väliaikana tarjoiltava kahvi sekä vaatesäilytys sisältyvät konserttilipun hintaan. VPK:n talo on esteetön ja avustajat pääsevät avustajakortilla samalla lipulla.

Liput alkaen 29 € Lippu.fi-palvelusta

Turun VPK:n puhallinorkesterin kahvikonsertti 2024