Turun upein juhlatila renesanssipalatsissa

Turun VPK:n uusrenesanssityyppinen talo rakennettiin vuonna 1892 kaikkien kaupunkilaisten käytössä olevaksi juhlatilaksi. VPK:n talo palvelee edelleen tarkoitustaan ja isännöi vuosittain useita tapahtumia yksityistilaisuuksista yleisölle avoimiin kulttuuri- ja viihdetapahtumiin.

Talossamme on järjestetty koko tapahtumalajien kirjo: konferensseja, muotinäytös, konsertteja, tansseja, messuja, näyttelyitä, hääjuhlia, valmistujaisia, kokouksia, elokuvanäytöksiä.. 

VPK:n talolla on yhteensä yli 530 neliömetriä vuokrattavissa olevaa tilaa kahdessa kerroksessa.

Olemme vuosikymmenien kokemuksella kehittäneet juhlatilojemme vuokraustoimintaa "avaimet käteen" -tyyppiseen palvelukokonaisuuteen, jotta asiakkaamme pystyy keskittymään olennaiseen - oman tapahtumansa järjestämiseen ilman ylimääräistä stressiä kolmansien osapuolien palveluiden osalta.

Tarjoilut

Järjestämme tarvittaessa ruokailut ja muut tarjoilut tapahtumiin. Asiakas voi halutessaan käyttää omaa pitopalveluaan. 

Anniskeluluvat ja omat juomat

VPK:n talolla järjestettäviin yksityisyystilaisuuksiin voi tuoda veloituksetta omat tarjoiltavat alkoholijuomat.

Mikäli tapahtumassa on illalliskortti ja/tai siellä on maksullinen alkoholitarjoilu, tai jos tapahtumaan on pääsymaksu, on tilaisuuteen haettava anniskelulupa. Hoidamme tarvittaessa anniskeluluvan hakemisen.

Vahtimestari-, järjestyksenvalvoja- ja vaatesäilytyspalvelut

Tapahtumissa on niiden luonteesta riippuen aina paikalla joko talon vahtimestari tai järjestyksenvalvoja/t.  Vartioitu vaatesäilytys järjestetään tarvittaessa.

Puitteet

Talollamme on valmiina useita tapahtumia, kokouksia ja konferensseja helpottavia ratkaisuja kuten:

  • Äänentoisto: 2x langattomia mikrofoneja + vaiheistetut kaiuttimet, jotka takaavat tasaisen äänenlaadun juhlasalissa ja parvella
  • Puhujakoroke
  • Langaton OpenSpark -verkkoyhteys, johon saatavilla aikaparametroidut, tapahtumakohtaiset käyttäjätunnukset
  • Siirrettävä laajakangas ja videotykki

VPK:n talon sijainti on optimaalinen kokousten ja konferenssien järjestämisen kannalta. Suurimmat kaupungin hotellit Radisson Blu, Sokos Hotel Seurahuone ja Cumulus sijaitsevat kivenheiton päässä VPK:n talolta. Rautatieasema ja Turun Kauppatori ovat muutaman korttelin päässä. Lähimmälle taksiasemalle ja julkisen liikenteen pysäkille kävelee puolessa minuutissa.

Esteettömyys

Vuodesta 2010 lähtien VPK:n talo on ollut täysin esteetön. Asianmukaiset luiskat ja hissi mahdollistavat kulun kaikkialle talossamme. Esteettömyysmuutosten jälkeen talollemme myönnettiin Kynnys ry:n esteettömyyspalkinto vuonna 2011.