Turun upein juhlatila renesanssipalatsissa

Turun VPK:n juhlasali - upeiden juhlien ja tapahtumien kotiTurun VPK:n uusrenesanssityyppinen talo rakennettiin vuonna 1892 kaikkien kaupunkilaisten käytössä olevaksi juhlatilaksi. VPK:n talo palvelee edelleen tarkoitustaan tänäkin päivänä. Juhlatiloissamme on järjestetty koko tapahtumalajien kirjo: konferensseja, muotinäytös, konsertteja, tansseja, messuja, näyttelyitä, hääjuhlia, valmistujaisia, kokouksia ja jopa elokuvanäytöksiä. 

VPK:n talolla on yhteensä yli 530 neliömetriä vuokrattavissa olevaa tilaa kahdessa kerroksessa; ensimmäisen kerroksen juhla- ja ravintolasalissa kabinettineen sekä toisen kerroksen parvekkeella ja peilisalissa.

Olemme vuosikymmenien kokemuksella kehittäneet juhlatilojemme vuokraustoimintaa "avaimet käteen" -tyyppiseen palvelukokonaisuuteen, jotta asiakkaamme pystyy keskittymään olennaiseen - oman tapahtumansa järjestämiseen ilman ylimääräistä stressiä kolmansien osapuolien palveluiden osalta. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Tarjoilut

Järjestämme tarvittaessa ruokailut ja muut tarjoilut tapahtumiin. Asiakas voi halutessaan käyttää omaa pitopalveluaan. 

Anniskeluluvat ja omat juomat

VPK:n talolla järjestettäviin yksityisyystilaisuuksiin voi tuoda veloituksetta omat tarjoiltavat alkoholijuomat.

Mikäli tapahtumassa on illalliskortti ja/tai siellä on maksullinen alkoholitarjoilu, tai jos tapahtumaan on pääsymaksu, on tilaisuuteen haettava anniskelulupa. Hoidamme tarvittaessa anniskeluluvan hakemisen.

Vahtimestari-, järjestyksenvalvoja- ja vaatesäilytyspalvelut

Tapahtumissa on niiden luonteesta riippuen aina paikalla joko talon vahtimestari tai järjestyksenvalvoja/t.  Vartioitu vaatesäilytys järjestetään tarvittaessa.

Puitteet

Talollamme on valmiina useita tapahtumia, kokouksia ja konferensseja helpottavia ratkaisuja kuten:

  • Äänentoisto: 2x langattomia mikrofoneja + vaiheistetut kaiuttimet, jotka takaavat tasaisen äänenlaadun juhlasalissa ja parvella
  • Puhujakoroke
  • Langaton OpenSpark -verkkoyhteys, johon saatavilla aikaparametroidut, tapahtumakohtaiset käyttäjätunnukset
  • Siirrettävä laajakangas ja videotykki

VPK:n talon sijainti on optimaalinen kokousten ja konferenssien järjestämisen kannalta. Suurimmat kaupungin hotellit Radisson Blu, Sokos Hotel Seurahuone ja Cumulus sijaitsevat kivenheiton päässä VPK:n talolta. Rautatieasema ja Turun Kauppatori ovat muutaman korttelin päässä. Lähimmälle taksiasemalle ja julkisen liikenteen pysäkille kävelee puolessa minuutissa.

Esteettömyys

Vuodesta 2010 lähtien VPK:n talo on ollut täysin esteetön. Asianmukaiset luiskat ja hissi mahdollistavat kulun kaikkialle talossamme. Esteettömyysmuutosten jälkeen talollemme myönnettiin Kynnys ry:n esteettömyyspalkinto vuonna 2011.

VPK:n talon juhlasaliJuhlatilaa valaisee kolme kristallikruunua sekä useita pienempiä valaisimiaVaateaulaAulassa on esillä entisaikojen sammutuskalustoa