Turun upein juhlatila renesanssipalatsissa

Turun VPK:n juhlasali - upeiden juhlien ja tapahtumien kotiTurun VPK:n uusrenesanssityyppinen talo rakennettiin vuonna 1892 kaikkien kaupunkilaisten käytössä olevaksi juhlatilaksi. VPK:n talo palvelee edelleen tarkoitustaan tänäkin päivänä. Talossa on järjestetty koko tapahtumalajien kirjo: konferensseja, muotinäytöksiä, konsertteja, tansseja, messuja, näyttelyitä, hääjuhlia, valmistujaisia, kokouksia ja jopa elokuvanäytöksiä. 

Vuokrattavaa tilaa on yhteensä yli 530 neliömetriä   kahdessa kerroksessa; ensimmäisen kerroksen juhla- ja ravintolasalissa  sekä toisen kerroksen parvekkeella ja peilisalissa.

Olemme vuosikymmenien kokemuksella kehittäneet tilojemme vuokraustoimintaa "avaimet käteen" -tyyppiseen palvelukokonaisuuteen, jotta asiakkaamme pystyvät keskittymään olennaiseen. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Tarjoilut

Järjestämme tarvittaessa ruokailut ja muut tarjoilut tapahtumiin. Asiakas voi halutessaan käyttää omaa pitopalveluaan. 

Anniskeluluvat ja omat juomat

Turun VPK:n talossa järjestettäviin yksityisyystilaisuuksiin voi tuoda veloituksetta omat tarjoiltavat alkoholijuomat.

Mikäli tapahtumassa on illalliskortti ja/tai siellä on maksullinen alkoholitarjoilu, tai jos tapahtumaan on pääsymaksu, anniskelun hoitaa VPK:n Ravintola Oy.

Vahtimestari-, järjestyksenvalvoja- ja vaatesäilytyspalvelut

Tapahtumissa on niiden luonteesta riippuen aina paikalla joko talon vahtimestari tai järjestyksenvalvoja/t. Vartioitu vaatesäilytys järjestetään tarvittaessa.

Puitteet

Talossa on valmiina useita tapahtumia, kokouksia ja konferensseja helpottavia ratkaisuja kuten:

  • Äänentoisto: 2x langattomia mikrofoneja + vaiheistetut kaiuttimet, jotka takaavat tasaisen äänenlaadun juhlasalissa ja parvella
  • Puhujakoroke
  • Langaton OpenSpark -verkkoyhteys, johon on saatavilla aikaparametroidut, tapahtumakohtaiset käyttäjätunnukset
  • Siirrettävä laajakangas ja videotykki

VPK:n talon sijainti on optimaalinen kokousten ja konferenssien järjestämisen kannalta. Suurimmat kaupungin hotellit Scandic ja  Sokos Hotel Seurahuone ja  Marina Palace sijaitsevat kivenheiton päässä. Rautatieasema ja Turun Kauppatori ovat muutaman korttelin päässä. Lähimmälle taksiasemalle ja julkisen liikenteen pysäkille kävelee puolessa minuutissa.

Esteettömyys

Turun VPK:n talo on esteetön. Asianmukaiset luiskat ja hissi mahdollistavat kulun kaikkialle talossa.

Puhallinorkesterin musiikkia tapahtumaasi

VPK:n Puhallinorkesteri on loistava vaihtoehto tapahtumien orkesteriksi. Orkesterin ohjelmisto ulottuu tanssimusiikista kevyeen klassiseen ja nykyaikaiseen viihdemusiikkiin - big band -sovituksiakaan unohtamatta. Orkesterin voi tilata myös muualle esiintymään. [Lisätietoja]

VPK:n talon juhlasaliJuhlatilaa valaisee kolme kristallikruunua sekä useita pienempiä valaisimiaVaateaulaAulassa on esillä entisaikojen sammutuskalustoa